Tandoori Masala 100 g

2,10 100 g

Maigi pikants indiešu garšvielu maisījums, kas galvenokārt paredzēts pikantu jogurta marināžu pagatavošanai un termiski neapstrādātas gaļas marinēšanai. Tam ir raksturīga nedaudz zemes garša, ko papildina smalka pikanta nots.

Sinepju sēklas dzeltenas veselas 100 g

1,40 100 g

Smalkākais no sinepēm ir dzeltens (vai pat balts), bet tā izmantošana neatšķiras. Ar to var konservēt dārzeņus vai izmantot garšvielu maisījumu pagatavošanai.

Sarkanās lēcas šķeltas 500 g

3,10 500 g

Sarkanās lēcas ir pākšaugi, kas piemēroti vegāniem un veģetāriešiem.

Tapiokas pērles mazas / vidējas 500 g

3,40 500 g

Tapiokas pērles ir dabīgs Indijas biezinātājs. Tapioka dabiski nesatur lipekli, un to var izmantot zupu, mērču un citu ēdienu sabiezināšanai.

Izvēlieties This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Madras Curry maigs 100 g

1,70 100 g

Maiga garšviela karija ēdieniem. Aromātisks garšvielu maisījums, kurā dominē koriandra, kurkumas, sinepju sēklu, ķimenes un ķiploku garša un aromāts. To izmanto austrumu ēdienos, kā arī gaļas marinēšanai, grilēšanai vai mērču pagatavošanai.

Zaļais kardamons malts 50 g

4,20 50 g

Zaļais kardamons ir salds un vienlaikus ass. Tam ir patīkama citrona un ingvera garša. Tas veicina normālu urīnceļu un nieru veselību, atbalsta organisma dabiskās aizsargspējas un gremošanu. Tas ir pretsāpju un pretiekaisuma līdzeklis. Veicina nogurumu.

Zaļais kardamons vesels 50 g

4,20 50 g

Zaļais kardamons ir salds un vienlaikus ass. Tam ir patīkama citrona un ingvera garša. Tas veicina normālu urīnceļu un nieru veselību, atbalsta organisma dabiskās aizsargspējas un gremošanu. Tas ir pretsāpju un pretiekaisuma līdzeklis. Veicina nogurumu.

Dzeltenās pupiņas Mung dal lobītās 500 g

4,20 500 g

Dzeltenās pupiņas Mung dal (mungo) tiek uzskatītas par veselīgāko un vieglāko pārtiku cilvēkam. Tās satur lielu daudzumu olbaltumvielu un citu uzturvielu. Piemērotas veģetāriešiem un vegāniem.

Aunazirņi veseli 500 g

2,70 500 g

Aunazirņi ir ar gardu, nedaudz riekstu garšu, un tie ir ideāli piemēroti gan karstiem, gan aukstiem ēdieniem. Slavenākais aunazirņu gardums neapšaubāmi ir humuss. Tomēr tie ir arī lieliski piemēroti zupu un mērču biezenim, kā arī salātiem un dažādām uzsmērēm.