Showing 33–48 of 56 results

Bio Fenhelis vesels 100 g

2,90 100 g

Fenheļa sēklas, kas pazīstamas ar savu kulināro šarmu, ēdieniem piešķir saldenu, liķierim līdzīgu aromātu. Tās ir iecienīta sastāvdaļa Vidusjūras un Indijas virtuvē, kur tās uzlabo maizes, desu un karija garšu, piešķirot tiem brīnišķīgu aromātu.

Bio Ajwain vesels 100 g

2,90 100 g

Adžvaina sēklām ir raksturīga zemes garša, kas bagātina Indijas un Tuvo Austrumu virtuves ēdienus un piešķir unikālu aromātisku garšu maizei, pikantiem ēdieniem un čalamādēm.

Bio Melnās sinepju sēklas veselas 100 g

2,40 100 g

Melnās sinepju sēklas ēdieniem piešķir pikantu, nedaudz asu garšu. Tās ir neaizstājamas indiešu virtuvē, bagātinot karija un garšvielu maisījumus un piešķirot ēdieniem unikālu dziļumu.

Bio Garam Masala malta 50 g

2,90 50 g

Karaļa iecienītākais piecu garšvielu maisījums “piecu garšvielu” piedevai sabji, pikanto ēdienu, gaļas ēdienu pagatavošanai.

Bio Garšvielu maisījums Trikatu 50 g

3,10 50 g

Trikatu ir garo piparu, melno piparu un ingvera maisījums. Ājurvēdas medicīnā to lieto gremošanas problēmu un sastrēgumu gadījumā. Tas stiprina gremošanu un pareizu gremošanu.

Bio Garie pipari maltie 50 g

2,90 50 g

Garie pipari (Pippali) stiprina kuņģa darbību un gremošanu. Tas labvēlīgi ietekmē arī plaušas un bronhus.

Bio Kardamons malts 50 g

5,40 50 g

Kardamons ir smaržīga garšviela, kas ar sildošām citrusaugļu notīm padara ēdienus pikantākus. Tas ir virtuves dārgakmens, kas uzlabo kariju, desertus un pat kafiju, piešķirot kulinārijas izstrādājumiem dziļumu un eksotisku pieskārienu.

Himalaju sāls smalkā rozā 500 g

2,40 500 g

Tīra, dabīga, kristāliska sāls no Himalaju kalniem satur svarīgas minerālvielas, kas nepieciešamas cilvēka organismam, lai nodrošinātu pareizu iekšējo orgānu darbību.

Himalaju sāls rupjā baltā 500 g

2,40 500 g

Tīra, dabīga, kristāliska sāls no Himalaju kalniem satur svarīgas minerālvielas, kas nepieciešamas cilvēka organismam, lai nodrošinātu pareizu iekšējo orgānu darbību.

Linsēklu milti 500 g

2,50 500 g

100% linu milti, dabiski nesatur lipekli. Linsēklu miltus iegūst, auksti spiežot linu sēklas, no kurām daļēji atdalīta eļļa. Šis process palielina sēklu derīguma termiņu un tajās esošo vērtīgo vielu saturu.

Aunazirņu milti 500 g

2,70 500 g

Aunazirņu miltus izmanto, lai ēdieniem piešķirtu uzturvērtību, kā arī cepšanai un sabiezināšanai. Tie ir lielisks parasto kviešu miltu aizstājējs un ir īpaši populāri veģetārajā virtuvē. No tiem gatavo slaveno humusa mērci. Aunazirņu milti dabiski nesatur lipekli.

Saulespuķu milti 500 g

3,10 500 g

Saulespuķu miltus gatavo no lobītu saulespuķu sēklu čaumalas. Tas ir bagātīgs olbaltumvielu avots.

Sezama milti 500 g

4,10 500 g

100% augstākās kvalitātes sezama milti, kas dabiski nesatur lipekli.

Raw Tahini 165 ml

3,40 130 g

Tīra nesālīta auksti maltu negrauzdētu lobītu balto sezama sēklu pasta.

Augu zobu pasta ar neemu un krustnagliņām 125 g

4,50 125 g

Zobu pasta ar neemu, krustnagliņām, piparmētru, apelsīnu un stēviju. Nesatur smaržvielas, mākslīgās krāsvielas un lanolīnu.

Neema dušas želeja 200 ml

9,90 200 ml

Neema dušas želeja problemātiskai ādai. Piemērots arī atopiķiem.