Healing Nature
Bio Fenhelis vesels 100 g
2,90 €100 gFenheļa sēklas, kas pazīstamas ar savu kulināro šarmu, ēdieniem piešķir saldenu, liķierim līdzīgu aromātu. Tās ir iecienīta sastāvdaļa Vidusjūras un Indijas virtuvē, kur tās uzlabo maizes, desu un karija garšu, piešķirot tiem brīnišķīgu aromātu.
Bio Ajwain vesels 100 g
2,90 €100 gAdžvaina sēklām ir raksturīga zemes garša, kas bagātina Indijas un Tuvo Austrumu virtuves ēdienus un piešķir unikālu aromātisku garšu maizei, pikantiem ēdieniem un čalamādēm.
Bio Melnās sinepju sēklas veselas 100 g
2,40 €100 gMelnās sinepju sēklas ēdieniem piešķir pikantu, nedaudz asu garšu. Tās ir neaizstājamas indiešu virtuvē, bagātinot karija un garšvielu maisījumus un piešķirot ēdieniem unikālu dziļumu.
Bio Garam Masala malta 50 g
2,90 €50 gKaraļa iecienītākais piecu garšvielu maisījums “piecu garšvielu” piedevai sabji, pikanto ēdienu, gaļas ēdienu pagatavošanai.
Bio Garšvielu maisījums Trikatu 50 g
3,10 €50 gTrikatu ir garo piparu, melno piparu un ingvera maisījums. Ājurvēdas medicīnā to lieto gremošanas problēmu un sastrēgumu gadījumā. Tas stiprina gremošanu un pareizu gremošanu.
Bio Garie pipari maltie 50 g
2,90 €50 gGarie pipari (Pippali) stiprina kuņģa darbību un gremošanu. Tas labvēlīgi ietekmē arī plaušas un bronhus.
Bio Kardamons malts 50 g
5,40 €50 gKardamons ir smaržīga garšviela, kas ar sildošām citrusaugļu notīm padara ēdienus pikantākus. Tas ir virtuves dārgakmens, kas uzlabo kariju, desertus un pat kafiju, piešķirot kulinārijas izstrādājumiem dziļumu un eksotisku pieskārienu.
Himalaju sāls smalkā rozā 500 g
2,40 €500 gTīra, dabīga, kristāliska sāls no Himalaju kalniem satur svarīgas minerālvielas, kas nepieciešamas cilvēka organismam, lai nodrošinātu pareizu iekšējo orgānu darbību.
Himalaju sāls rupjā baltā 500 g
2,40 €500 gTīra, dabīga, kristāliska sāls no Himalaju kalniem satur svarīgas minerālvielas, kas nepieciešamas cilvēka organismam, lai nodrošinātu pareizu iekšējo orgānu darbību.
Linsēklu milti 500 g
2,50 €500 g100% linu milti, dabiski nesatur lipekli. Linsēklu miltus iegūst, auksti spiežot linu sēklas, no kurām daļēji atdalīta eļļa. Šis process palielina sēklu derīguma termiņu un tajās esošo vērtīgo vielu saturu.
Aunazirņu milti 500 g
2,70 €500 gAunazirņu miltus izmanto, lai ēdieniem piešķirtu uzturvērtību, kā arī cepšanai un sabiezināšanai. Tie ir lielisks parasto kviešu miltu aizstājējs un ir īpaši populāri veģetārajā virtuvē. No tiem gatavo slaveno humusa mērci. Aunazirņu milti dabiski nesatur lipekli.
Saulespuķu milti 500 g
3,10 €500 gSaulespuķu miltus gatavo no lobītu saulespuķu sēklu čaumalas. Tas ir bagātīgs olbaltumvielu avots.
Raw Tahini 165 ml
3,40 €130 gTīra nesālīta auksti maltu negrauzdētu lobītu balto sezama sēklu pasta.
Augu zobu pasta ar neemu un krustnagliņām 125 g
4,50 €125 gZobu pasta ar neemu, krustnagliņām, piparmētru, apelsīnu un stēviju. Nesatur smaržvielas, mākslīgās krāsvielas un lanolīnu.
Neema dušas želeja 200 ml
9,90 €200 mlNeema dušas želeja problemātiskai ādai. Piemērots arī atopiķiem.